urbo studio collage

URBO Studio (ЮПАСС)

ЮПАСС е създадена през 2015 г. и бързо набра популярност на българския пазар със своя софтуер URBO Studio като вече се е превърнала във водещия технологичен партньор на бизнеса в областта на туризма, събитията, свободното време и развлеченията.

Компанията предлага софтуерни решения за управление, продажба и контрол в креативния и рекреационен сектор – събития, фестивали, атракции, активности, спортни клубове и съоръжения, спа центрове, култура и кино. Тя има потенциала да затвърди своя успех и на пазарите в Централна и Източна Европа и Близкия Изток.

Софтуерът се предлага като SaaS решение, което позволява на бизнес собствениците да повишат приходите си и да постигнат по-добра видимост и контрол. Чрез URBO Studio те могат да увеличат каналите си за продажба и да подобрят изживяването на своите гости и клиенти.

С помощта на софтуера бизнесите могат да осъществяват и координират продажбите си не само през собствени офлайн и онлайн канали, а и в профилите си в социалните мрежи, както и през търговските мрежи и платформите на трети дистрибутори и доставчици.

Дигиталните решения на URBO Studio вече успешно се използват и от по-иновативните региони в България, в частност в сферата на туризма, културата и транспорта. Общините София, Бургас, Стара Загора, Пловдив, Габрово, Казанлък, Кърджали и курортите „Албена“ и „Слънчев бряг“ са сред избралите технологията на URBO. Компанията е партньор на най-големите организатори и билетни платформи в страната и чужбина. Благодарение на нейните технологични решения са продадени над 5 млн. билети през последните два сезона за фестивали и концерти като Hills of Rock, Spice Music Festival, Arte Festival, Arctic Monkeys, Iron Maiden и др.

Чрез своята финансова и експертна подкрепа Фондът за капиталови инвестиции на ББР ще подпомогне експанзията на компанията в България и Централна и Източна Европа, технологичното развитие на URBO Studio и разширяването на екипа на ЮПАСС.

fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
Валутни курсове
Лихвени индекси
booster imager

Business Booster