White global communication banner with colorful spectrum network

Портфолио

Колев и Колев

Колев и Колев е българска компания, производител на детски обувки, създадена през 1996 година. Марката е емблематична в сегмента в сегмента „прохождащо бебе“, а фирмата продава около 30 000 чифта буйки годишно. Според статистиката в нашата страна се раждат около 60 хиляди бебета, тоест всяко второ българче прохожда с тези обувчици.

Виж още ➔

URBO Studio (ЮПАСС)

ЮПАСС е създадена през 2015 г. и бързо набра популярност на българския пазар със своя софтуер URBO Studio като вече се е превърнала във водещия технологичен партньор на бизнеса в областта на туризма, събитията, свободното време и развлеченията.

Компанията предлага софтуерни решения за управление, продажба и контрол в креативния и рекреационен сектор – събития, фестивали, атракции, активности, спортни клубове и съоръжения, спа центрове, култура и кино. Тя има потенциала да затвърди своя успех и на пазарите в Централна и Източна Европа и Близкия Изток.

Виж още ➔
футболно игрище

Барин Спортс

Барин Спортс произвежда система с изкуствен интелект, която помага на професионалните отбори да следят състоянието на състезателите си и да имат преднина в играта. Тяхното високотехнологично преносимо устройство показва в реално време физическото състояние на носещите го играчи и представянето им на терена, следейки над 12,000 точки в секунда. След обработка показателите се изпращат до треньора и му помагат да гради успешна тактика по време на мача. Тактическият инструмент на Барин Спортс е уникален на пазара.

Виж още ➔
телефон със заредено приложение на Евротръст

Евротръст

Евротръст е изцяло българска технология за отдалечена е-идентификация, квалифициран е-подпис и препоръчана е-поща, директно от смартфона. Компанията използва автоматизирано разпознаване чрез 3D биометрия на лицето през камерата на телефона и чрез документа за самоличност. Услугата работи по всяко време на денонощието с най-високо ниво на сигурност и прави боравенето с електронни документи лесно и достъпно.

Виж още ➔
китари, микрофони и барабани - изглед от репетиционна зала

Децибел

„Тишината е единственият простор, където духът разтваря крилата си“, е казал Антоан дьо Сент-Екзюпери. Как обаче се постига тишина в ежедневие, изпълнено с бързи обороти и високи децибели? Отговорът идва от най-големия производител на шумоизолационни и акустични решения у нас – DECIBEL.

Виж още ➔
IPS, сграда

International Power Supply

Трудно е да си го представим, но повече от милиард и половина души по света живеят без електричество. За да се топлят и да приготвят храна, огромен брой хора в Африка, Южна Америка и Югоизточна Азия използват предимно дърва за горене, което води до изсичане на горски масиви и засилва климатичните промени, с които планетата опитва да се пребори.

Виж още ➔
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
Валутни курсове
Лихвени индекси
booster imager

Business Booster